Låna pengar snabbt

De internetlån som vi presenterar här på internetlan.se är alltid snabba lån, det vill säga lån som betalas ut redan idag eller senast imorgon om du ansöker senare på dagen eller på helgen. Det brukar vara snabbt nog för de flesta låntagare i de flesta situationer, men det kan finnas situationer då man behöver ett internetlån snabbare än så, kanske för att frysen har pajat eller för att din dator havererat och du riskerar att missa en viktig spelturnering som du ska delta i senare på kvällen. Det är då du behöver låna pengar snabbt, riktigt snabbt, och det kan du faktiskt göra.  Ditt lån kan faktiskt sitta på ditt bankkonto redan om en kvart om du ansöker nu på en gång.

Så lånar du snabbt

  • Hitta rätt långivare. Om du behöver låna snabbt måste du vända dig till en långivare som erbjuder direktutbetalningar, det vill säga en långivare som kan föra över pengar direkt till ditt bankkonto. När du har hittat en sådan långivare måste du även kolla att långivaren använder sig av en bank som du har ett bankkonto hos. Om du till exempel använder dig av Nordea måste långivaren också göra det.
  • Titta på öppettiderna. När du vill ta ett internetlån kan du göra din ansökan när som helst på dygnet, men om du vill få ditt internetlån direkt måste du ansöka under kontorstid så att någon i personalen kan handlägga ditt lån. De flesta långivare har mycket generösa öppettider, så om det är för sent att låna hos en långivare är det bara att leta vidare efter en långivare som har öppet. Det är däremot ovanligt att någon långivare har öppet senare än 22.00 – 23.00 och öppnar innan kl. 07.00.
  • Ansök. När du har hittat en långivare som erbjuder direktutbetalning, som har samma bank som du och som har kontoret öppet är det bara att göra din ansökan som vanligt så har du pengarna på ditt bankkonto inom några ögonblick.

Comments are closed