Gratis internetlån

Även fast de små snabba internetlånen, det vill säga smslånen, ofta är lite dyrare än ett vanligt privatlån så finns det faktiskt även helt gratis internetlån. Det här är något helt unikt i lånevärlden och det finns inte en chans att du hittar ett gratis lån någon annanstans, men här på internetlan.se hittar du i alla fall flera långivare som erbjuder gratis internetlån.

Anledningen till att det finns gratis internetlån är att långivarna i den hårda konkurrensen vill locka till sig nya kunder som de hoppas ska låna igen efter att de har lånat gratis.  Det är därför som gratislån bara erbjuds till nya kunder.

Tips: om du inte vill ta snabblån så finns det även kreditlån, ett mer flexibelt typ av lån.

Ingen ränta och inga avgifter

Ett gratis internetlån är verkligen helt gratis. Det har ingen ränta alls, ingen ansökningsavgift, ingen uppläggningsavgift och inga andra dolda avgifter. Om du till exempel vill låna 2000 kr får du exakt 2000 kronor utan avdrag för några avgifter och du betalar tillbaka exakt 2000 kronor och inte en krona mer. Billagare än så kan inte ett lån bli.

Inga finstilta villkor

När du tar ett gratis internetlån förbinder du dig inte till något annan än att betala tillbaka på lånet i tid. Du behöver alltså inte låna hos långivaren igen om du inte vill. Det är inte som en bokklubb där du får en bok gratis men sedan måste köpa 4 böcker till fullpris efter det. Nej, det är bara att ta ett gratis internetlån, betala tillbaka på lånet i tid och sedan behöver du inte vända dig till långivaren igen om du inte vill.

Comments are closed