Internetlån direkt

Ett internetlån är ett mycket snabbt lån. Du får oftast svar direkt på skärmen och om det handlar om ett litet smslån betalas pengarna ut inom någon timme om du ansöker på dagen. Ett större internetlån betalas ut inom några dagar. Men ibland kan det ju vara så att man vill ha ett internetlån direkt, inte inom några timmar, inte inom några dagar, utan nu på en gång. Och jadå, det finns faktiskt såna internetlån också.

Om du undrar vilken bank din långivare har, se denna lista på Smslånen.se/Direkt.

Om du vill få ett internetlån direkt måste du vända dig till en långivare som har samma bank som du. Exempel på banker som långivarna brukar använda sig av är Nordea, Handelsbanken och Danske Bank. En del långivare använder sig dessutom av fler än en bank. När du har hittat en långivare som har samma bank som du ansöker du om internetlånet som vanligt och om din ansökan godkänns sitter pengarna på ditt bankkonto inom en kvart. Ibland kan pengarna till och med sitta på ditt konto inom en, två minuter.

Du måste ansöka under kontorstid får att få ditt internetlån direkt. Många långivare har mycket generösa kontorstider, de brukar ha öppet alla dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll, så det är i princip bara på natten som du inte kan få ditt internetlån utbetalt på en gång.

Comments are closed