Låna pengar utan inkomst

Kan man låna pengar utan inkomst? Svaret på den frågan är både ja och nej. Det är svårt att få ta ett internetlån om du inte drar in några pengar alls, men om du tidigare har haft en inkomst, lever på A-kassa, har pension eller är student så är det inte alls omöjligt att du får ta ett internetlån ändå. Nu ska vi på internetlan.se titta närmare på hur du kan låna pengar utan inkomst.

Idag kan du låna pengar utan inkomst hos många långivare. Se en fullständig lista på Smslånen.se/Utan-Inkomst.

Låna pengar om du helt saknar inkomst

Om du inte har någon form av inkomst överhuvudtaget är det ändå inte helt omöjligt att du kan låna pengar om du hade en deklarerad inkomst förra året. När långivaren tar en kreditupplysning står ju endast din senast deklarerade inkomst angiven i kreditupplysningen, inte hur mycket du tjänar just nu. Visst kan det stå om du har en anställning eller inte, men eftersom långivare av internetlån ofta beviljar lån utan fast anställning spelar det inte så stor roll.

Låna pengar utan fast inkomst

De flesta internetlångivare kräver som sagt inte att du har en fast inkomst. Det räcker med att du har någon form av deklarerad inkomst, till exempel från en timanställning, ett extraknäck, ett vikariat eller en projektanställning. Inkomstkraven är dessutom mycket låga och det är många långivare som tittar på din betalningsförmåga istället för att enbart titta på din årsinkomst.

Låna pengar med A-kassa

Eftersom ett internetlån har en så kort lånetid godkänner många långivare även ansökningar från folk som lever på A-kassa. De flesta har ju ganska många dagar kvar på sin A-kassa och därför brukar det inte vara några problem att låna pengar utan inkomst, vanlig inkomst alltså, om du lever på A-kassa.

Låna pengar med pension

Om du lever på pension kommer du överhuvudtaget inte att ha några problem att få ett internetlån. De flesta långivare bedömer nämligen inkomst från pension på samma sätt som de bedömer inkomst av tjänst.

Låna pengar som student

Alltfler långivare har börjat godkänna lån utan inkomst om du lever på studiemedel eftersom studiemedel faktiskt påverkar din disponibla inkomst. Om du har studiemedel har du det minst ända fram tills terminens slut och det räcker gott och väl när du tar ett internetlån som har en kort lånetid.

Comments are closed