Lån utan säkerhet

Alla de lån du hittar på internetlån.se kräver ingen säkerhet, vare sig det handlar om smslån eller vanliga privatlån. Det innebär att banken inte kräver att du har något av värde (normalt det du köper för lånet) för att de ska låna ut pengar till dig. Det här medför flera stora fördelar:

  • Du slipper att redogöra för vad du ska ha pengarna till. Du behöver alltså inte ljuga ihop någon historia som att du till exempel ska ha pengarna till heminredning när du egentligen tänkt använda pengarna till en resa eller något annat roligt. Långivaren bryr sig helt enkelt inte om vad du ska ha lånet till, det enda de bryr sig om är att du betalar tillbaka på det.
  • Om du ska köpa en bil för ett lån utan säkerhet får du mycket friare tyglar. Du kan köpa bilen av en privatperson och den får vara hur gammal som helst och i vilket skick som helst. Det kan du inte göra om du tar ett billån som kräver en säkerhet.

Krav för att få ett lån utan säkerhet

Det är inte så att banken och kreditbolagen inte har några krav alls på inkomst bara för att lånet inte kräver någon säkerhet. Tvärtom, skulle man kunna säga. Det enda som gör att långivaren tar risken och lånar ut pengar utan säkerhet är din betalningsförmåga. Vad som krävs för att ta ett vanligt privatlån kan du läsa om under privatlån i slutet av sidan. Lånekraven för smslån kan du läsa om i slutet på vår förstasida.

Comments are closed