Internetlån med betalningsanmärkning

Det är mycket svårt att få ett lån om man har en eller flera betalningsanmärkningar. Det finns emellertid långivare som kan bevilja internetlån med betalningsanmärkning, både långivare som beviljar stora internetlån om du har en säkerhet eller en borgenär och smslångivare som erbjuder internetlån utan säkerhet. Här på internetlan.se, till exempel, hittar du många bra långivare som godkänner internetlån med betalningsanmärkning.

Bra ekonomi ökar dina chanser

För att få ta ett internetlån med betalningsanmärkning måste du ha en ordnad ekonomi i dagsläget, oavsett om det handlar om ett smslån eller ett lån med säkerhet. Långivaren tittar på dina inkomster, dina utgifter och dina skulder innan de beslutar om du får ta ett internetlån med betalningsanmärkning eller inte. Om du har betalningsanmärkningar men har fått ordning på din ekonomi har du alltså goda chanser att få ett internetlån ändå.

Villkor för internetlån med betalningsanmärkning

Utöver en stabil ekonomi ställs det även några andra krav på dig som vill ta ett internetlån med betalningsanmärkning, men det är inga hårda krav. Du får normalt inte ha några skulder kvar hos kronofogden, inte har för många betalningsanmärkningar och de får inte vara för färska. En del långivare tillåter inte att du har fler än 6 betalningsanmärkningar och de måste normalt vara minst 6 månader gamla.

Comments are closed