Välkomna till bloggen!

Då så, då var det dags att öppna bloggen här på internetlan.se. Här kommer vi att ge dig en massa bra tips på låneerbjudanden, ge dig nyheter som har med internetlån att göra och ge dig en massa andra fina tips. Men vi börjar med att skriva lite om varför du ska välja just internetlan.se när du är på jakt efter ett internetlån.

Därför finns vi till

Som du kanske har sett så finns det massor av sajter som listar en massa internetlån, såväl smslån som privatlån, men tyvärr är det långt ifrån alla sajter som gör det enkelt för dig att se vilket lån som är billigast och bäst. Det har vi på internetlan.se i alla fall saknat och det är därför vi finns till. Vi listar både smslån och lite större privatlån, alltså lån som är större än smslån men som är mindre än vanliga privatlån. Vi riktar oss till dig som behöver låna alltifrån 500 kr upp till 50 000 kr.

Enkelt att jämföra internetlån

Den största fördelen med internetlan.se är du enkelt kan jämföra internetlån redan på vår förstasida. Där hittar du två reglage som du kan välja önskat lånebelopp och återbetalningstid med. När du har valt ett lånebelopp och en återbetalningstid listas alla våra långivare som ger dig det belopp och den uppläggningstid du vill ha under reglagen. Även långivare som har en längre återbetalningstid listas där. I listan ser du exakt hur mycket de olika internetlånen kostar för den lånesumma och den lånetid du har valt, och du får även veta om du får låna med betalningsanmärkningar eller inte. Mycket enklare än så blir det inte när du vill jämföra lån på internet.

Varmt välkomna till internetlan.se!

Comments are closed